Featured Stories
Tiranë, mbahet simpoziumi “Ramazani dhe vlerat e tij” Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati shtron iftar Zyra e Gruas, iftar me personalitete të shquara të jetës publike Presidenti Obama shtron iftar​ Iftar i Ambasadës së Turqisë, Tiranë
 
Tiranë, mbahet simpoziumi “Ramazani dhe vlerat e tij”

Tiranë, mbahet simpoziumi “Ramazani dhe vlerat e tij”

  Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi sot, më 17 qershor 2015, një simpozium me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit. Në këtë aktivitet u trajtua rëndësia, vlerat dhe dobitë e Ramazanit për njeriun, familjen e shoqërinë. Simpoziumi nisi me këndimin e një pjese kur’anore nga Gazmend Teqja, zv/myfti i Tiranës. Në vijim të ftuarit […]

Tiranë, mbahet simpoziumi “Ramazani dhe vlerat e tij”
Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati shtron iftar

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati shtron iftar

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati, shtroi mbrëmë një iftar në respekt të muajit të bekuar të Ramazanit. Në këtë iftar ishin të ftuar kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj, drejtues të KMSH-së, ministra, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të komuniteteve fetare në vend, si dhe të ftuar të tjerë. Në fjalën e tij përshëndetëse […]

Ministri i Jashtëm Ditmir Bushati shtron iftar
Zyra e Gruas, iftar me personalitete të shquara të jetës publike

Zyra e Gruas, iftar me personalitete të shquara të jetës publike

Zyra e Gruas në Komunitetin Mysliman të Shqipërisë, shtroi një iftar, ku morën pjesë deputete, përfaqësuese të botës së mendimit, biznesit, artit, politikës, medias, drejtuese të shoqatave të ndryshme, si dhe përfaqësuese të shoqërisë civile dhe botës akademike. Të pranishmet i përshëndeti Përgjegjësja e Zyrës së Gruas në KMSH, znj. Fatma Karaj, e cila theksoi […]

Zyra e Gruas, iftar me personalitete të shquara të jetës publike
Presidenti Obama shtron iftar​

Presidenti Obama shtron iftar​

Presidenti Amerikan, Barak Obama ka shtruar një iftar në Shtëpinë e Bardhë, më 14 korrik 2014, për nder të amerikanëve myslimanë, dhe myslimanëve në mbarë botën. “Ramazani për myslimanët është kohë për të kujtuar dhe reflektuar se disiplina dhe devotshmëria janë esenca e jetës si besimtar. Për të gjithë ne, pa marrë parasysh çfarë besimi kemi, […]

Presidenti Obama shtron iftar​
Iftar i Ambasadës së Turqisë, Tiranë

Iftar i Ambasadës së Turqisë, Tiranë

Me rastin e muajit të Madhërueshëm të Ramazanit, Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shqipëri shtroi një iftar, ku ishin të ftuar përfaqësues të komuniteteve fetare, përfaqësues të trupit diplomatik, figura të jetës kulturore, shoqërore e shkencore, si dhe besimtarë e qytetarë të Tiranës. Ambasadori z. Hidayet Bayraktar, duke i uruar mirëseardhjen të ftuarve, u […]

Iftar i Ambasadës së Turqisë, Tiranë
Ngjarjet e mëdha do të kujtohen gjithmonë

Ngjarjet e mëdha do të kujtohen gjithmonë

10 July 2014

Ngjarjet e mëdha gjithmonë do të mbahen mend, edhe ajo sakrifica e heshtur që ti ke bërë pa e ditur njeri; edhe ajo ditë kur ti, ashtu varfërisht silleshe nëpër tokë, me mundin e lodhjes mbi shpatulla, ku nuk pate mundësi të bësh gjë tjetër veç t’i përuleshe Krijuesit tënd. Ajo do të regjistrohet në […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, RamazanComments Off on Ngjarjet e mëdha do të kujtohen gjithmonë

Ramazani gjallëron traditat e bukura

Ramazani gjallëron traditat e bukura

10 July 2014

Myslimani e ka detyrë që çdo punë apo fjalë ta nisë me emrin e Allahut, sepse falënderimi i Tij është detyrë parësore. Falënderimi që myslimani bën për Krijuesin e vet, del në pah akoma më shumë gjatë adhurimeve që ai kryen, sidomos gjatë agjërimit, sepse ai e kryen në bindje të urdhrit të Krijuesit dhe […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, RamazanComments Off on Ramazani gjallëron traditat e bukura

Ajeti i agjërimit

Ajeti i agjërimit

09 July 2014

Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit! O besimtarë! Ju është urdhëruar agjërimi, ashtu si u ishte urdhëruar atyre para jush, me qëllim që të ruheni (nga gjynahet) e të bëheni të devotshëm. (Bekare, 183) Allahu i lartësuar na e ka zbritur shpalljen e Tij, Kur’anin, jo përnjëherësh, por dalëngadalë brenda një periudhe 23 vjeçare. Një […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, RamazanComments Off on Ajeti i agjërimit

Të agjërosh Ramazanin me besim dhe shpresë

Të agjërosh Ramazanin me besim dhe shpresë

09 July 2014

“Kush agjëron Ramazanin me besim dhe duke qenë i bindur në shpërblimin e Zotit, atij i falen të gjitha gabimet e kaluara.” (Buhariu – Muslimi) Profeti Muhamed a.s. kur thotë për agjërimin e Ramazanit me besim dhe shpresë, nënkupton që agjërimi duhet mbajtur me ndërgjegje dhe dëshirë të plotë. Obligimet islame të çdo lloji qofshin, duke […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, Hadith, RamazanComments Off on Të agjërosh Ramazanin me besim dhe shpresë

Si ta vlerësojmë Ramazanin?

Si ta vlerësojmë Ramazanin?

08 July 2014

Ramazani është muaji kur besimtarët myslimanë janë të obliguar të agjërojnë. I gjithë muaji i Ramazanit është koha kur Islami për të gjithë besimtarët është më shumë mënyrë jetese sesa mënyrë mendimi, pasi në këtë muaj është veprimi ai që sundon në të gjitha çastet. Njeriu i afrohet më shumë se kurdoherë tjetër detyrës për […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, RamazanComments Off on Si ta vlerësojmë Ramazanin?

Agjërimi dhe lënia e duhanit

Agjërimi dhe lënia e duhanit

07 July 2014

Muaji i madhëruar i Ramazanit, përveç misionit që mbart në drejtim të ngritjes dhe përsosjes shpirtërore të individit, ka edhe një rol praktik, sepse mund të konsiderohet një rast i volitshëm për të hequr dorë nga disa zakone të përditshme që janë kthyer në vese. Parë në këtë prizëm, Ramazani është një revolucion për ndreqjen […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, RamazanComments Off on Agjërimi dhe lënia e duhanit

Tridhjetë ditët e Ramazanit

Tridhjetë ditët e Ramazanit

03 July 2014

Ramazanin, muajin e nëntë të kalendarit hixhri (vite lunare që llogariten prej hixhres -emigrimit të Pejgamberit prej vendlindjes së tij Mekë për në Medine) myslimanët kudo në botë e presin si muaj të mëshirës, të begatisë dhe të faljes. Në këtë muaj, në të cilin filloi edhe shpallja e Kuranit, myslimanët obligohen me kryerjen e […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, RamazanComments Off on Tridhjetë ditët e Ramazanit

Ja disa këshilla lidhur me shëndetin gjatë Ramazanit

Ja disa këshilla lidhur me shëndetin gjatë Ramazanit

03 July 2014

Gjërat që kemi për të ngrënë gjatë Ramazanit nuk duhet të jenë shumë të ndryshme nga gjërat që hamë në kohë të tjera dhe, me sa të jetë e mundur, të jenë të thjeshta. Të ngrënat duhet të jenë të tilla që të ndihmojnë për ruajtjen e peshës sonë normale. Krahas kësaj, për një obez, […]

Lexoni te plote

Postuar ne Cdo gje rreth Ramazanit, RamazanComments Off on Ja disa këshilla lidhur me shëndetin gjatë Ramazanit

Listen to Quran

Na ndiqni në Facebook

KMSH

UNIVERSITETI BEDER

GAZETA DRITA ISLAME

Kur’an

HugeDomains.com - IslamicNature.com is for sale (Islamic Nature)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

IslamicNature.com is for sale

Buy Now: $1495 SAVE $100 today: $1395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $1495 12 monthly payments of $125
  • 12 monthly payments, only $124.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of it's kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Although I'm from 'high risk country'. I got hassle free transaction service. The staff is very friendly and responsive. Once I sent the verification document (national ID and passport). Domain access given within hours, not days. Highly recommended. - Herjanto Dharsono, 11/1/2017
  • It was a nice and easy process to buy the domain. - Hamid, 10/29/2017
  • Fast and professionall service. Now I have the a great domain for our start-up. - Bogdan Gh, 10/27/2017
  • More testimonials

IslamicNature.com

Own this domain today

Our Price: $1,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST

© 2017 HugeDomains.com. All rights reserved.

Related Sites