Archive | Foto Galeri

“Nata e Kadrit më e vlefshme se 1.000 muaj” – Program Madhështor në Tiranë

Nata_e_Kadrit-Poster
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, për herë parë, me rastin e Natës së Kadrit, me dt. 14 gusht 2012, organizon Programin Solemn “Nata e Kadrit më e vlefshme se 1.000 muaj”, në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” (para ish-Hotel Dajtit).
Read More
Në këtë natë plot surpriza, programi do të fillojë në orën 21.30 me faljen e Jacisë dhe më pas me faljen e Namazit të Teravisë. I ftuar special i kësaj nate është Imam Ahmed Naina nga Egjipti, një nga lexuesit më të mirë në botë të Kur’ani Kerimit.
Me këtë rast janë të ftuar të marrin pjesë mbarë besimtarët e rrethit të Tiranës, në këtë tubim madheshtor me namaz, dua dhe Kur’an.

Posted in Cdo gje rreth Ramazanit, Foto Galeri, RamazanComments Off on “Nata e Kadrit më e vlefshme se 1.000 muaj” – Program Madhështor në Tiranë


Na ndiqni në Facebook

Kur’an

HugeDomains.com - IslamicNature.com is for sale (Islamic Nature)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

IslamicNature.com is for sale

Buy Now: $1495 SAVE $100 today: $1395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $1495 12 monthly payments of $125
  • 12 monthly payments, only $124.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of it's kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Although I'm from 'high risk country'. I got hassle free transaction service. The staff is very friendly and responsive. Once I sent the verification document (national ID and passport). Domain access given within hours, not days. Highly recommended. - Herjanto Dharsono, 11/1/2017
  • It was a nice and easy process to buy the domain. - Hamid, 10/29/2017
  • Fast and professionall service. Now I have the a great domain for our start-up. - Bogdan Gh, 10/27/2017
  • More testimonials

IslamicNature.com

Own this domain today

Our Price: $1,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST

© 2017 HugeDomains.com. All rights reserved.

Related Sites