Presidenti Obama shtron iftar​

President Obama Hosts Iftar DinnerPresidenti Amerikan, Barak Obama ka shtruar një iftar në Shtëpinë e Bardhë, më 14 korrik 2014, për nder të amerikanëve myslimanë, dhe myslimanëve në mbarë botën.

“Ramazani për myslimanët është kohë për të kujtuar dhe reflektuar se disiplina dhe devotshmëria janë esenca e jetës si besimtar. Për të gjithë ne, pa marrë parasysh çfarë besimi kemi, Ramazani është një përkujtues i asaj se sa dhe çfarë jemi të gatshëm të ndajmë me të tjerët”, u shpreh z. Obama gjatë iftarit.

Këtë vit, në mbajtjen e iftarit tradicional, ku në Shtëpinë e Bardhë ftohen njerëz të shquar të komunitetit mysliman, Obama ka përgëzuar edhe arritjet e tre amerikanëve myslimanë, për iniciativat e tyre të dobishme në interes të komunitetit ku ata jetojnë.

Ai ka nderuar Kelly Carlisle, e cila drejton një fermë urbane që ushqen familje dhe mëson fëmijët për ta vlerësuar punën e zellshme; Muhammed Chaudhry, i cili drejton një fondacion që punon me shkolla, prindër dhe teknologji, për t’i ndihmuar studentët në zënien e shkencës dhe matematikës; dhe Aala Mohamed, e cila zhvillon kurrikula përmes të cilave inspiron nxënësit e shkollave të mesme myslimane – në veçanti vajzat – të ndjekin karrierën e tyre në teknologji dhe inxhinieri.


This post was written by:

- who has written 139 posts on Ramazan.al.


Contact the author

Comments are closed.

Na ndiqni në Facebook

KMSH

UNIVERSITETI BEDER

GAZETA DRITA ISLAME

Kur’an

HugeDomains.com - IslamicNature.com is for sale (Islamic Nature)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

IslamicNature.com is for sale

Buy Now: $1495 SAVE $100 today: $1395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $1495 12 monthly payments of $125
  • 12 monthly payments, only $124.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of it's kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Although I'm from 'high risk country'. I got hassle free transaction service. The staff is very friendly and responsive. Once I sent the verification document (national ID and passport). Domain access given within hours, not days. Highly recommended. - Herjanto Dharsono, 11/1/2017
  • It was a nice and easy process to buy the domain. - Hamid, 10/29/2017
  • Fast and professionall service. Now I have the a great domain for our start-up. - Bogdan Gh, 10/27/2017
  • More testimonials

IslamicNature.com

Own this domain today

Our Price: $1,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST

© 2017 HugeDomains.com. All rights reserved.

Related Sites