Iftar i Ambasadës së Turqisë, Tiranë

Me rastin e muajit të Madhërueshëm të Ramazanit, Ambasadori i Republikës së Turqisë në Shqipëri shtroi një iftar, ku ishin të ftuar përfaqësues të komuniteteve fetare, përfaqësues të trupit diplomatik, figura të jetës kulturore, shoqërore e shkencore, si dhe besimtarë e qytetarë të Tiranës.

Ambasadori z. Hidayet Bayraktar, duke i uruar mirëseardhjen të ftuarve, u shpreh: “Unë jam i kënaqur që tashmë Ambasada jonë, në koordinim me DIYANET-in (Komunitetin Mysliman të Turqisë), e ka kthyer në traditë shtrimin e këtij iftari, për të qenë të gjithë bashkë, për të falënderuar Zotin dhe për të ndarë së bashku gëzimin dhe kënaqësinë, që na sjell ky muaj i bekuar.”

Më tej e mori fjalën këshilltari për çështjet fetare pranë kësaj ambasade, z. Shaban Ish
lek, i cili tha: “Ramazani është muaji i gëzimit, për të qenë afër familjes, për të dashur të  afërmit dhe miqtë, për të ndihmuar këdo që është në nevojë. Kudo në botë festohet ky muaj. Kudo në botë shtrohen iftare për të nderuar këtë sakrificë sublime, që bëhet për hir të Zotit.”

Ndërsa Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, z. Skender Bruçaj,  pasi falënderoi Ambasadën e Turqisë për këtë sofër të begatë e vëllazërore, vlerësoi vëllazërinë e dy popujve tanë, si dhe vullnetin e mirë të DIYANET-it, për të ndarë gëzimin e këtij muaji me besimtarët myslimanë në Shqipëri dhe në mbarë botën.

17 korrik 2014

DSC_0102

DSC_0106

IMG_6613 IMG_6621


This post was written by:

- who has written 139 posts on Ramazan.al.


Contact the author

Comments are closed.

Na ndiqni në Facebook

KMSH

UNIVERSITETI BEDER

GAZETA DRITA ISLAME

Kur’an

HugeDomains.com - IslamicNature.com is for sale (Islamic Nature)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

IslamicNature.com is for sale

Buy Now: $1495 SAVE $100 today: $1395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $1495 12 monthly payments of $125
  • 12 monthly payments, only $124.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of it's kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Although I'm from 'high risk country'. I got hassle free transaction service. The staff is very friendly and responsive. Once I sent the verification document (national ID and passport). Domain access given within hours, not days. Highly recommended. - Herjanto Dharsono, 11/1/2017
  • It was a nice and easy process to buy the domain. - Hamid, 10/29/2017
  • Fast and professionall service. Now I have the a great domain for our start-up. - Bogdan Gh, 10/27/2017
  • More testimonials

IslamicNature.com

Own this domain today

Our Price: $1,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST

© 2017 HugeDomains.com. All rights reserved.

Related Sites