“Karvani i bereqetit” ndalet në Kavajë

“Karvani i bereqetit” është ndalur edhe në Kavajë, duke shtruar një iftar të madh në zemër të qytetit.

Ashtu si në Shkodër dhe Tiranë, edhe këtu sofra e iftarit mblodhi drejtues fetarë, përfaqësues të pushtetit vendor, si dhe besimtarë të shumtë.

Myftiu i Kavajës Besnik Leçini falënderoi me këtë rast minibashkinë Bajram Pasha si financuese të këtij iftari, i cili është kthyer në një traditë të bukur që bashkon çdo Ramazan myslimanët e Kavajës.

Fjalë përshëndetëse mbajtën edhe kryetari i Bashkisë së Kavajës Elvis Rroshi dhe përfaqësuesi i minibashkisë Bajram Pasha, të cilët uruan besimtarët për një agjërim të lehtë e të pranuar.

Pjesëmarrësit në këtë iftar u shp ërblyen edhe me një program të pasur me këndim Kur’ani dhe ilahi.

Pas Kavajës, “Karvani i bereqetit” do të udhëtojë në drejtim të Kosovës dhe vendeve të tjera të rajonit.

13 korrik 2014

923441_731640000228864_3253883773099879703_n

 

 


This post was written by:

- who has written 139 posts on Ramazan.al.


Contact the author

Comments are closed.

Na ndiqni në Facebook

KMSH

UNIVERSITETI BEDER

GAZETA DRITA ISLAME

Kur’an

HugeDomains.com - IslamicNature.com is for sale (Islamic Nature)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

IslamicNature.com is for sale

Buy Now: $1495 SAVE $100 today: $1395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $1495 12 monthly payments of $125
  • 12 monthly payments, only $124.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of it's kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Although I'm from 'high risk country'. I got hassle free transaction service. The staff is very friendly and responsive. Once I sent the verification document (national ID and passport). Domain access given within hours, not days. Highly recommended. - Herjanto Dharsono, 11/1/2017
  • It was a nice and easy process to buy the domain. - Hamid, 10/29/2017
  • Fast and professionall service. Now I have the a great domain for our start-up. - Bogdan Gh, 10/27/2017
  • More testimonials

IslamicNature.com

Own this domain today

Our Price: $1,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST

© 2017 HugeDomains.com. All rights reserved.

Related Sites