Iftar i Myftinisë Elbasan

Myftinia Elbasan shtroi mbrëmë një iftar në ambientet e kalasë së qytetit në kuadër të aktiviteteve të saj për muajin e Ramazanit.

Të ftuar në këtë tryezë ishin kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, Skënder Bruçaj, ministri i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë Erion Veliaj, kryetari i Bashkisë Elbasan Qazim Sejdini, prefekti Arben Kamami, kryetari i PDIU Shpëtim Idrizi, përfaqësues të Ambasadës Turke, drejtori i TIKA, Birol Cetin, deputetë të Elbasanit, figura intelektuale, si dhe besimtare e besimtarë të shumtë.

Myftiu Agim Duka në fjalën e tij theksoi se një ndër qëllimet e Ramazanit, është rritja e solidaritetit dhe forcimi i vëllazërisë dhe harmonisë mes njerëzve. “Një nga qëllimet kryesore të këtij muaji është forcimi i unitetit, vëllazërisë dhe harmonisë. Këtij qëllimi i shërben edhe tradita e bukur e shtrimit të iftareve, ku njerëz të shtresave të ndryshme të popullsisë mblidhen në një tryezë të përbashkët, duke shënuar kështu një nga kulminacionet e këtij muaji të bekuar”, u shpreh z. Duka.

Pjesëmarrësit i përshëndetën edhe Kryetari i Komunitetit Mysliman, Skender Bruçaj, ministri Erion Veliaj, kryebashkiaku Qazim Sejdini, etj.

Më pas, në një atmosferë të ngrohtë e vëllazërore, është konsumuar vakti iftarit, i shoqëruar me urimet dhe lutjet për një adhurim dhe sakrificë të pranuar tek Allahu i Madhëruar.

14 korrik 2014

10498429_488404867962294_2561122991398021308_o 10553782_488405584628889_2903575578456222286_o 10506612_488405481295566_4029402854802995405_o 10550156_488405997962181_8455862763746016880_o


This post was written by:

- who has written 139 posts on Ramazan.al.


Contact the author

Comments are closed.

Na ndiqni në Facebook

KMSH

UNIVERSITETI BEDER

GAZETA DRITA ISLAME

Kur’an

HugeDomains.com - IslamicNature.com is for sale (Islamic Nature)

Hundreds of thousands of premium domains

Questions? We're here to help! Call today:

1-303-893-0552

IslamicNature.com is for sale

Buy Now: $1495 SAVE $100 today: $1395
  • Take Immediate ownership
  • Transfer the domain to the Registrar of your choosing
OR
Finance This Domain: $1495 12 monthly payments of $125
  • 12 monthly payments, only $124.58 per month
  • Start using the domain today See details

Talk to a domain expert: 1-303-893-0552

Hurry - once it's sold this opportunity will be gone!

Besides being memorable, .com domains are unique: This is the one and only .com name of it's kind. Other extensions usually just drive traffic to their .com counterparts. To learn more about premium .com domain valuations, watch the video below:

Turbocharge your Web site. Watch our video to learn how.

Improves Your Web Presence

Get noticed online with a great domain name

73% of all domains registered on the Web are .coms. The reason is simple: .com is the where most of Web traffic happens. Owning a premium .com gives you great benefits including better SEO, name recognition, and providing your site with a sense of authority.

Here's What Others Are Saying

Since 2005, we've helped thousands of people get the perfect domain name
  • Although I'm from 'high risk country'. I got hassle free transaction service. The staff is very friendly and responsive. Once I sent the verification document (national ID and passport). Domain access given within hours, not days. Highly recommended. - Herjanto Dharsono, 11/1/2017
  • It was a nice and easy process to buy the domain. - Hamid, 10/29/2017
  • Fast and professionall service. Now I have the a great domain for our start-up. - Bogdan Gh, 10/27/2017
  • More testimonials

IslamicNature.com

Own this domain today

Our Price: $1,395 (USD)

Questions?
Speak with a domain specialist!
Call us: 1-303-893-0552 M-F 9am - 5pm MST

© 2017 HugeDomains.com. All rights reserved.

Related Sites